maandag 7 december 2009

The Mafinga-1stbirthdayparty


Gisteren hebben wij de eerste verjaardag van de Mafingapuppies gevierd.

Eerst lekker koffie bij Martine en Martijn gedronken en daar kregen we ook nog eens kadootjes voor de hondjes een bundel kluiven en voor de baasjes een DVD van de eerste 8 weken van de puppies,super.

Toen zijn we met z'n allen naar de duinen van zandvoort geweest waar Mum Ijaba het even voordeed hoe er gejaagd moet worden onze Koningin van de jacht.

Onze Beaudor had het te druk met de jacht op zus Kuki zij was net gecastreerd en met hormonentabletten dan ruik je wel ergggggg lekker vond Beaudor.

Na de wandeling gingen Kuki en haar baasjes dan ook weer naar huis dus zij staat helaas net als zus Shangara die in Marbella woont niet op de foto wie weet de volgende reunie......

Van rechts naar links; Denis met Changwena,Rene met Jua,Martijn met Chikumbi,Martine met Queenmum Ijaba,Anneke met Chombi en mijn 2 toppertjes Ruud en Beaudor.

Met trots presenteer ik dan ook "The Movie"gemaakt door mijn allerliefste vriendin Marianne met de foto's door Jorna,bedankt lieverds!!!!

4 opmerkingen:

 1. Gelukt!
  Jij toch Sister sledge op je blog!!!

  Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gemaakt, die presentatie!!! Complimenten voor Marianne! Was weer errug gezellig gisteren, wat een toppertjes al die Mafingaatjes! Bhanu vond het ook helemaal leuk met z'n hele harem en z'n vriendje Beaudor!
  xxx Jørna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor je lieve mailtjes en gastenboek berichtjes altijd weer!

  Veel liefs,
  Iva & Xola

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I can not believe he's a year already!

  Happy birthday, beautiful boy!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn weblog bezoekt!
Ik zou het leuk vinden als je een reactie geeft.